ENEN

Jsi tady : Domů> Novinky > Firemní zprávy

ZONCO vystavuje na CIPPE2023

Čas: 2023-10-31 Hity: 10

Od 31. května do 2. června 2023 se v China International Exhibition Center (Nová hala) v Pekingu konala 21. čínská mezinárodní výstava ropných a petrochemických technologií a zařízení, výroční Světová konference o ropě a zemním plynu. Tato výstava se zaměřuje na celý řetězec ropného a plynárenského průmyslu, sdružuje téměř 1,400 30 vystavovatelů a 500 společností z Fortune XNUMX. Jde o první světovou výstavu ultrarozsáhlého ropného a plynového zařízení, která se konala v postepidemické éře.

1-pic

ZONCO se specializuje na výrobu karbidu wolframu, nerezové oceli a dalších náhradních umění z tvrdých slitin podle požadavků klienta. Již 10 po sobě jdoucích let poskytuje ZONCO globální profesionální produkty a technické služby „na míru“ pro ropu, těžbu zemního plynu, chemické tavení, strojírenské stroje a další průmyslová odvětví a je odhodlána poskytovat řešení pro drsné pracovní podmínky po celém světě!

2-pic

Na této výstavě budou vystavena nejen špičková zařízení na poli ropy a zemního plynu, ale také různé typy nástrojů MWD/LWD, vrtací nástroje, dokončovací nástroje a další produkty a klíčové technologie. Výstavu zároveň navštíví i mnoho tuzemských i zahraničních ropných gigantů.

Na výstavišti byla velmi oblíbená hala ZONCO W1801. Naši prodejci byli velmi trpěliví při odpovídání na různé dotazy zákazníků. Zároveň na místě předváděli různé produkty a nástroje a představili výhody našich produktů. Zákazníci byli s výkonem našich produktů velmi spokojeni. Jsme velmi spokojeni a mnoho zákazníků na místě vyjádřilo přání s námi spolupracovat.

3-pic

Mezi mezinárodní vystavovatele na výstavě cippe2023 patří ExxonMobil, Rosneft, Gazprom, Russian Pipeline, Caterpillar, National Oilwell, Schlumberger, Baker Hughes, GE, Cameron atd. Mezi známé domácí vystavovatele patří China Petroleum Equipment Exhibition Group, Sinopec, CNOOC, China State Shipbuilding, China Shipbuilding Industry Corporation, China Aerospace, atd., shromáždily mnoho ropných a plynárenských gigantů v tomto průmyslu.

4-pic

Žhavé kategorie